Auto huren op Edinburgh Airport // online vergelijken

Wil je een auto huren op Edinburgh Airport? Dat kan natuurlijk prima. Bekende autoverhuurders zijn gevestigd op het vliegveld, in het rental car centre. Denk aan Alamo, Europcar, National, Avis, Budget, Enterprise, Sixt, Thrifty en Hertz. Het is vaak het beste om van tevoren online op internet te kijken wat de goedkoopste mogelijkheid is. Geloof het of niet, maar dezelfde type auto kan bij de verschillende bedrijven gemakkelijk €100 schelen!

Auto huren op Edinburgh Airport

Slim is daarom om online te vergelijken. Vergelijk de negen autoverhuurbedrijven online door gebruik te maken van EasyTerra. Zij zoeken de beste prijs voor de klasse auto die je aanvinkt. Zo krijg je de beste prijs voorgeschoteld, en hoef je na de vermoeiende vlucht niet meer ter plekke een auto te huren. Je kunt gewoon met de voucher naar de balie lopen en je kunt de huurauto zo oppikken. Slim een auto huren op Edinburgh Airport!

Let op!
Kijk wel even goed naar de verzekeringen, aangezien daar ook vaak de grote kostenverschillen te vinden zijn. Je wilt natuurlijk wel goed verzekerd zijn, maar aan de andere kant ook weer niet te veel. Let ook op je reiskosten-verzekering; dubbel verzekerd zijn is gewoon zonde van je geld!